Tänään bongasin yhdet vaunut netistä, jotka eivät ole ihan ne mitä haetaan, mutta melkein. Ja viikonloppuna pitäisi käydä katsastamassa kärryt, tai oikeammin tavarakori. Se on ehkä se suurin mutta vaunuissa. Kyseessä on I'Coon Plato vaunut.

Yllättävää kyllä vaunut ovat isopyöräiset yhdistelmät, mutta kääntyvillä pyörillä. Ja mikä plussaa, sekä ilmakumi että kennorenkailla. Runkoon saa kiinni turvaistuimen ja se turvaistuin kuuluu mukaan pakettiin. Tosin kantokoppa on pehmeä, mutta hinta paketille taasen useamman satasen halvempi, mitä olin ajatellut kärryihin laittaa. Jos vaan tavarakori on sellainen, että sinne saa kauppakassin suht kätevästi sisään.Vähintään yhtä kätevästi, kuin meidän matkiksiin, Plikoihin. Olen kuitenkin henkisesti varautunut siihen, että kaupat tyssääntyvät tavarakoriin, vaikka vaunut muuten vaikuttavatkin erittäin lupaavilta. Ja olisihan se hyvä saada vaunut ostettua ennenkuin vauva syntyy ;D 

Huomenna poksuukin viikko 30 ja alkaa 31 raskausviikko. Aika hurjaa. Se tarkoitata sitä, että 8-12 viikon sisään meillä on täällä ihan oikeasti pienen pieni tuhiseva nyytti :) Ja sitten alkaakin kesäloma, kun piroana on päättänyt ulkoutua ja saa "hölläilä" ainakin koulun suhteen.

Vaivat ja kropan krempat ovat olleet pahenemaan päin, mutta vielä aika siedettävissä määrin. Heräilen yöllä sen satakertaa joko kipuihin tai vessahätään. Vessahätä vaivaa myös päivisin. Eikä parane olla kovin kaukana vessasta sillä saattaa yllättää hätä puolentunnin välein! Ennakoivat supistuksetkin ovat tujakoituneet, eli eivät ole enää kivuttomia vaan saattavat tuntua todellaikäviltä, jos satun makaamaan tai istumaan sellaisen iskiessä :( Onneksi näitä tulee vain kerran tai kaksi päivässä, joten oletan niiden olevan vaarattomia. Kuopusta odottaessa ennakoivia supistuksia oli tiuhaan ja ne myös sattuivat, mutat eivät kuitenkaan tehneet koskaan mitään, joten tuskin nämä muutama hassu päivässäkään mitään aikaan saavat. Pakko on kuitenkin myöntää, että odotan Toukokuun loppua kuin kuuta nousevaa ja sitä, että saan nukkua yön ilman järkyttä'viä kipuja lantiossa. Vaikkakin näillä kirjoituksilla sana varmana sen ensimmäisen oikean koliikkilapsen :D Joten pitääpi kopuuttaa puuta (tai päätä)

MamaBlue 29+6