Olo ei tunnu raskaalta, ei sitten yhtään. Ei ole huonoa oloa, rinnat ei tunnu aroilta eivätkä isoilta. Olo on täysin normaali. Tai no, toisista oireista päätellen voisi luulla, että mulla on jokin vakava sairaus. Hiuksia lähtee päästä enemmän kuin normaalisti. Maha on turvoksissa, niin että mieskin sai pienimuotoisen slaagin eilen. Raukkaparka oli niin järkyttynyt, että sen piti tulla kokeilemaan mun mahaa ja kauhuissaan kysyi, montako sieltä oikein tuloillaan oli?!

Ahdistaa ihan äärettömästi tämä oireettomuus, vaikak eipä ne oireetkaan mistään mitään kerro. Mutta kun olo ei ole raskaana oleva, ei osaa edes ajatella että on raskaana. Kaljuuntuminen ei taida kuitenkaan k'ydä raskausoireesta ja toivon totisesti, ettei olekkaan. Kaljuna ja paksuna olisi aika epähehkeetää olla :)

Neuvolaa en ole vielä tilannut. Ehkä sitten ensiviikolla. Todennäköisesti olen yhtä hätäinen kuin testiäkin tehdessäni. Eli en pidä minkäänlaista kiirettä. Eipä siinä ensimmäisessä neuvolassa pahemmin mitään tapahdu. Ei ainakaan mitään sellaista, joka varmistaisi, että mahassani on oikeasti elämää.