Huomenan poksuu viikko 24 ja odottelen vielläkin sitä energia puuskaa. Liekö tuo eksynyt matkalla meille? Ainoa energia piikki, joka minut löysi, oli kun olin aivan karmeassa flunssassa viimeviikolla! Uskokaa tai älkää, niin kuoleman kileissä siivosin, uunasin ja vaihtelin järjestystä kotona! En kestä kipeänä yhtään sotkua ja meillä kotona onkin kestovitsinä se, että taitaa mamma olla kipeä, kun siivoaa.

Alan epäilemään, ettei tää väsymys tästä poistu ollenkaan. Tosin varmasti verottaa nuo kaksi koulua, joita käyn samaan aikaan. Pakko myöntää, että odotan kesälomaa ja vauvan syntymää,jotta pääsen huilimaan! Vaikka taitaa huiliminen olla kaukana vastasyntyneen ja kolmivuotiaan kanssa :)

Koska tää väsymys on nyt jo raskausaikana näin jäätävää ja tiedä jo entuudesta, että ihan hervoton kätkytkuolema pelko estää itseäni nukkumasta levollisesti ensimmäiset kuukaudet, niin päätimme miehen kanssa, jotta inevstoimme hälyyttimeen. Ihan vaan, jotta uskallan itse nukkua. Jokaisen lapsen myötä pelko on vaan pahentunut, joten uskoisin että viidennen aknssa se on jo tosi paha, kun se oli melkein jo sitä tuon neljännen ipanan kanssa. Vaikka todennäköistä on se, että hälyytin herättelee väärillä hälyytyksillään, mutta kai se on parempi kuin kolmen kuukauden unettomuus.

Hurjaa ajatella, että enää alle neljä kuukautta niin meillä on tällä kotona uusi perheenjäsen! Toivottavasti viikonlopun ruotsin reissulta tarttuisi mukaan jotain kivaa uudelle tulokkaalle :)