Oi ja voi! Tänään pääsin tosiaan kurkistamaan masuasukin yksiöön ja sain hieman (tosin todellakin hieman) ensimakua siitä, millainen vilperi siellä vatsassa potkiskelee. Jästipää vanhempien tuotos kun on, niin ei ollut pieni oikein yhteistyöhalukas vaan makoili selkä meihin päin ja suojeli yksityisyyttään varsin tarkasti! Naamasta nähtiin vilahdus, ja siitä saatu kuva muistuttaa Chuck tappajanukkea, ja pitkällisen ultrauksen jälkeen suostui vilauttamaan niitä strategisia paikkoja, joista voisi päätellä onko tulossa tyttö vai poika :)

Mutta ensiksi tärkeimmät. Eli kaikki oli erittäin hyvin vauvalla :) Löytyi aivot, sydän ja kaikki mitat oli mitä pitikin. Mikään ei ollut epänormaalisti tai aiheuttanut huolta. Neuvolan la mukaan oli 20+2 ja ultra näytti tällä kertaa 20+3:a. Eli heittoa ei ole oikeastaan yhtään. Paino oli alle 400g mutta yli 300 kuitenkin. Kuulema keskikäyrillä mentiin. En silti epäile hetkeäkään, etteikö tämäkin tulokas olisi syntymäpainoltaan yli nelikiloinen, niinkuin neljästä sisaruksestaan kolme on olleet. Siltikään en toivo, että Tiitiäinen syntyisi ennen laskettua, päinvastoin :) Koulu kun loppuu vasta muutama päivä lasketunajan jälkeen ja suunnittelinkin, että voisin koulunpenkiltä suunnata synnärille, ne kun ovat aika lähekkäin :)

Ja sitten se sukupuoli. Meillä on kovasti toivottu tyttöä, siis sisarukset, mies ja minäkin. Omalle tyttötoiveelleni ei ole muuta syytä, kuin toivo alta nelikiloisesta vauvasta sekä nimi, joka on ollut valmiina jo useamman vuoden. Kaikki kivat poikien nimet kun ovat varattuja :) Oma veikkaukseni sukupuolen suhteen meni kyllä aivan nappiin, sillä olen sanonut, että siellä masussa köllöttelee erittäin todennäköisesti poika. Ja arvioni olen perustanut juurikin oviksen aikaan osuneeseen peittojen heilutteluun (poika siittiöt kun ovat vikkelämpiä) sekä uneeni, jossa pääsin tätä pientä herraa jo morjenstamaan :) Joten poikaa meille lupailtiin! Jotenkin kuvittelin, että tieto olisi minulle pettymys, mutta ei ollut. Päinvastoin. Tosin yläkertaan esitän silti vienon pyynnön, että poika ei olsii paljoa 4000g suurempi ja että olisi siropäinen kaveri ;)