Jokseenkin levoton olo. Väsyttää, mutta ei malta mennä nukkumaan. Oikean puoleinen kylkikaari juilii ikävästi ja Tiitiäinen möngertää masussa hassusti. Luultavasti parkkeeraa itseään asemiin. Siltä se ainakin tuntuisi.

Tänään istuttiin miehen kanssa kalenteri kädessä ja pohdittiin todennäköistä synytmäpäivää. Käytiin läpi miten muut ovat syntyneet laskettuun aikaan nähden ja tultiin tulokseen, että tämä Tirriäinen ulkoutuu todennäköisesti 16-25.5. Nähtäväksi jää ollaanko oikeassa :)

Vaikka todennäköisesti muksu ulkoutuu vasta kuukauden päästä, niin jotenkin ollaan molemmat jatkuvasti varpaillaan sen suhteen, että mennäänkö loppuun asti vai tuleeko varaslähtö. Syynä kipeät menkkajomotukset, vaikkakaan en usko, että niistä on mitään virkaa synnytyksen tiimoilta. Sen sijaan supistukset, jotka ovat ilmaantuneet nyt viikko sitten kuvioihin alkavat olemaan The supistuksia. Eli ne todennäköisesti kyspyttelevät paikkoja. Kyseiset supistukset eivät satu (hassua, mutta niin se vaan on) sen sijaan ne puristavat. Ihan kuin joku kiristäisi vannettaa mahan ympärillä ja alkaisi sitten höllentämään kiristystä. Mikäli en joudu käynnistettyyn synnytykseen, niin mun synnytyssupistukset tulevat olemaan noita kiristäviä ja puristavia supistuksia ilman suurta särkyä, kunhan muistan pysyä ylhäällä. Jos erehdyn istumaan tai makaamaan, niin salpaavat kivuillaan hengen. Eli supistusten suhteen olen varsin luottavaisin mielin :) Ne eivät pelota yhtään. ainoastaan ponnistusvaihe. Mutta noh, siinä vaiheessa vaikka olisi millainen paniikki niin ponnistettava on, siitä kroppa pitää huolen :D

Miehelle veikkasin tänään, että joko meillä ei mene auto katsastuksesta läpi tai sitten minä lähden synnyttämään. Joko tai, mutta jompikumpi tapahtuu, sillä usein kun asiat menevät päin prinkkalaa, niin sitten ne menevät ihan huolella :) Synnyttämään en ole lähtenyt, mutta auto on ajokiellossa :/ kunnes on korjattu. Onneksi ei ole suuri juttu ja kaaran pitäisi olla liikenteessä jo pääsiäisenä. Sitten saattaisi ehkä ryhtyä ahdistamaan jos synnytys pukkaisi tähän samaan syyssyyn. Se tarkottaisi sitä, että korjaus viivästyis sillä olisi suhattava taksilla tuonne toiseen kaupunkiin, ainakin yö aikaan kun ei julkiset kulje. Mutta toivotaan että niin ei käy, sillä autoa tarvitaan siihen että miehen tyttö saadaan haettua meille pääsiäisen viettoon yli 100km päästä ja olisi kova kolaus toiselle, jos näin ei tapahtuisi. Onneksi se on todella epätodennäköistä.