Johan kesti the vaunujen metsästys. Ensimmäistä kertaa elämässäni mä olen ollut varsinainen nainen ja mieli on muuttunut ihan jatkuvalla syötöllä, niin että mieskään ei ole pysynyt mukana mun mielenliikkeissä - vaunujen suhteen. No nyt ne vaunut on päätetty ja muutaman viikonpäästä haetaan kärryt kotiin. Ihanaa! 

Meinasin itse jo tuskastua, koska jokaikisessä vaunussa oli jotain, minkä vuoksi kaupat sitten kuitenkin jäi tekemättä ja lukkoon lyömättä. Kaikista on löytynyt jotain vikaa, joka on sitten estänyt kauppojen synnyn. Ja ihan oikeesti, yhdenkään lapsen kanssa vaunujen hankkiminen ei ole ollut näin vaikeaa. Aloin jo miettimään etten löydä mitään mikä minulle kelpaisi, vaikka yritin tsempata, että kyllä ne oikeast tulee vastaan ja tiedän sen sitten kun niin käy.

Ja niin kävi! Todennäköisesti näistäkin menopeleistä löydän miinusta (ainakin jostain luin, että olisivat karmeat menopelit talveksi...mutta Peg Peregon Pliko 3:sia käyttäneenä, epäilen sitä karmeutta), vaikkakin ne selviävät sitten käytössä, jos sellaisia ilmenee.

Ja tässä olisivat ne The vaunut, jotka meille tulee, tosin tummemmansinisinä (kuva: babyshop.com) Maxi Cosi Mura 4

maxicosi%20mura%204-normal.jpg

Pakettiin kuuluu:

- Kova kantokoppa
- Ratasistuin (jonka voi laittaa kasvot menosuuntaan tai työntäjään päin)
- turvakaukalo
- Hyttys ja sadesuoja

Ihanaa. Yksi stressi vähemmän. Lisäksi löytyy nyt tuttipullotkin, jotka ovat sopivia rintapumpun kanssa. Eli asiat alkavat olemaan mallillaan :)